معرفی 12 مورد از انواع ابزار نجاری

1889 بازدید 6 لایک
 

ابزار نجاری، امروزه جزو ابزار هایی هستند که بسیاری از عملیات های نجاری، بدون وجود آن ها، امکان پذیر نمی باشد. در واقع باید بیان کنیم که با استفاده از انواع وسایل و ابزار های نجاری، می توان به راحتی و بدون دغدغه، به انجام فعالیت های نجاری پرداخت. تمامی این ابزار ها به مرور زمان، و با وجود تقاضا های بسیار زیاد برای ساخت آن ها، به وجود آمده اند و جالب این جا است که برخی از این ابزار ها، امروزه تبدیل به یکی از کاربردی ترین و اصلی ترین بخش های نجاری شده اند. برای انجام عملیات نجاری، حتما باید برخی از لوازم و ابزار نجاری وجود داشته باشد و به همین علت، باید اشاره کنیم که شما نیز می توانید با بهره مندی از این ابزار ها و لوازم، به راحتی عملیات نجاری را انجام دهید.

در لیست زیر، به معرفی انواع ابزار نجاری پرداخته ایم و کاربردی ترین آن ها را برای شما ذکر کرده ایم. پس توصیه می کنیم مطالعه ادامه این مطلب را از دست ندهید و با آشنایی با این ابزار ها اقدام به تهیه بهترین و عالی ترین نوع ابزار نجاری کنید.

چک لیست لوازم و ابزار نجاری

1.      کمپرسور هوا

یکی از ابزار های نجاری که وجود آن می تواند بسیار کمک کننده باشد، کمپرسور هوا یا پمپ باد است. این وسیله، با تامین فشار هوای زیاد، می تواند یکی از بهترین و اصلی ترین ابزار های کارگاه نجاری شما را تشکیل دهد و در ابعاد و اندازه های مختلفی در بازار یافت می شود.

2.      رنده

از دیگر لوازم و ابزار نجاری می توان به رنده اشاره کرد. رنده ها برای صاف و همچنین صیقل کردن سطح چوب مورد استفاده قرار می گیرند و به همین دلیل می توان گفت که این ابزار ها، یکی از مهم ترین و کاربردی ترین ابزار نجاری در کارگاه ها می باشد. رنده ها نیز دارای انواع مختلفی هستند که برای استفاده در محیط های کوچک تا خیلی بزرگ طراحی شده اند.

رنده-ابزار-نجاری

3.      پولیشتر

پولیشر یا دستگاه پولیش وسله ای است که با استفاده از آن می توان مراحل نجاری را به اتمام رساند چرا که جزو مراحل پایانی در این حوزه محسوب می شود و با استفاده از آن می توان چوب را به راحتی سنباده کاری کرد.

4.      اره

یکی از پایه ای ترین و ساده ترین ابزار نجاری که هر نجاری باید آن را داشته باشد، اره می باشد. با استفاده از اره می توان انواع چوب ها را برش داد و به راحتی آن ها را در ابعاد مورد نظر ایجاد کرد. لازم به ذکر است که اره دارای انواع مختلفی بوده و می توانید متناسب با نیاز خود و همچنین ابعاد کارگاه خود، اقدام به خریداری این لوازم کنید.

5.      عمود بر

از دیگر لوازم و ابزار نجاری می توان به اره عمود بر اشاره کرد. این نوع اره با داشتن ساختار خاص، می تواند چوب را به راحتی برش دهد و این دستگاه، برای برش چوب در حالت های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

6.      گندگی نجاری

گندگی نجاری یکی دیگر از ابزار نجاری می باشد که می توان به عنوان پر کاربرد ترین و جالب ترین ابزار نجاری شناخته شود. این ابزار، برای رندیدن چوب در مدت زمان کوتاه، و همچنین تنظیم صخامت چوب مورد استفاده قرار می گیرد.

7.      دریل

از دیگر ابزار نجاری که به میزان بسیار زیادی مورد استفاده قرار می گیرد، دریل می باشد. دریل ها دارای انواع مختلفی هستند و می توانید متناسب با نیاز های خود آن ها را خریداری کنید.  همچنین باید اشاره کنیم که دریل ستونی، یکی از مهم ترین و پرکاربرد ترین ابزار نجاری به شمار می رود.

8.      میز کار

از دیگر ابزار نجاری که وجود آن در هر کارگاهی ملزوم است، میز کار می باشد. وجود میز کار به شما کمک می کند تا عملیات مونتاژ قطعه کار خود را راحت تر انجام دهید و همچنین به شما کمک می کند تا بتوانید در طول کار کردن خود، قطعات مختلفی را که به آن ها احتیاج دارید را بر روی آن قرار دهید.

9.      گیره

گیره به شما کمک می کند تا قطعه کار خود را به طور ثابت نگه دارید و در نهایت، تمامی عملیاتی که قصد انجام آن را دارید، به راحتی و بدون دغدغه بر روی قطعه کار مورد نظر انجام دهید. عموما این دستگاه به شما کمک می کند تا بتوانید به راحتی قطعات کوچک را برای انجام عملیات، به طور راحت تر کنترل کنید.

گیره-ابزار-نجاری

10.  ابزار اندازه گیری

ابزار اندازه گیری، ابزاری هستند که در عملیات نجاری، به میزان بسیار زیادی مورد استفاده قرار می گیرند، در واقع باید اشاره کنیم که این ابزار ها، جزو اصلی ترین و اساسی ترین ابزار نجاری بوده و بدون آن ها، بسیاری از عملیات نجاری امکان پذیر نمی باشند. از جمله این ابزار ها می توان به گونیا، کولیس، و متر اشاره کرد.

11.  مغار و چکش

مغار و چکش نیز از دیگر لوازم و ابزار نجاری می باشد که وجود آن ها در هر کارگاه نجاری ای الزامی است. از این ابزار ها برای نصب، و همچنین پیاده سازی انواع اتصالات استفاده می شود.

12.  زاویه سنج

زاویه سنج ابزاری است که با استفاده از آن می توان تمامی ابزار ها و دستگاه های نجاری را کالیبره کرد. به عنوان مثال، دستگاه فارسی بر، نیاز به کالیبره کردن دارد و با استفاده از زاویه سنج که می تواند یکی از ابزار نجاری باشد می توان این کار را انجام داد.

 
این مطلب و دوست داشتین؟
ارسال شده در: فنی مهندسی

ارسال نظر

برای ارسال نظر وارد شوید

راهنمای مجله

جدیدترین مطالب

برای کارهای خانگی، پیچ گوشتی دستی بهتره یا برقی؟
برای کارهای خانگی، پیچ گوشتی دستی بهتره یا برقی؟
6 بازدید 0 لایک

انتخاب بین پیچ گوشتی دستی و برقی مناسب برای کارهای خانگی همیشه یکی از دغدغه‌های افراد مبتدی و حتی حرفه‌ای بوده است....

مشاهده بیشتر
تفاوت بالابر برقی و هیدرولیکی در چیست؟
تفاوت بالابر برقی و هیدرولیکی در چیست؟
13 بازدید 0 لایک

بالابر دستگاهی است که برای جابه‌جایی افراد یا انواع بار ساخته شده است و مدل‌های مختلف مثل برقی و هیدرولیکی دارد. هر...

مشاهده بیشتر
راهنمای تهیه جعبه ابزار اتومات
راهنمای تهیه جعبه ابزار اتومات
21 بازدید 1 لایک

جعبه ابزار محفظه‌ای است که برای نگهداری و دسته‌بندی تجهیزات مختلف در منازل، کارگاه‌ها و صنایع مختلف طراحی شده است....

مشاهده بیشتر
چگونه مته کند را تیز کنیم؟
چگونه مته کند را تیز کنیم؟
23 بازدید 3 لایک

مته یکی از محصولات پرکاربرد در صنعت و کارهای فنی است که برای سوراخ‌کاری انواع مواد مانند چوب، فلز، پلاستیک و مصالح...

مشاهده بیشتر
راهنمای انتخاب جرثقیل دستی مناسب مصارف صنعتی و ساختمانی
راهنمای انتخاب جرثقیل دستی مناسب مصارف صنعتی و ساختمانی
27 بازدید 0 لایک

بدون تردید همه ما تاکنون با انواع جرثقیل دستی در پروژه‌های ساختمانی یا محیط‌های کاری مختلف سروکار داشته‌ایم و تا حدی...

مشاهده بیشتر