بهترین دستگاه جوش چه مشخصاتی دارد؟

199 بازدید 0 لایک
 

دستگاه جوش باهدف اتصال انواع قطعات و مصالح فلزی و در بعضی موارد غیرفلزی مورداستفاده قرار می‌گیرد و در سه دسته اصلی الکترود، کربن و زیر پودری طبقه‌بندی می‌شود. امکان شکل‌دادن به قطعات فلزی در طرح‌ها و ضخامت‌های مختلف از مهم‌ترین مزایای استفاده از این تجهیزات به شمار می‌روند.

انواع دستگاه‌های جوشکاری کاربردهای گوناگونی دارند و با اهداف متفاوتی تولید می‌شوند. آشنایی با کاربردها و بهترین مدل این تجهیزات به شما امکان می‌دهد تا متناسب با نیاز خود بهترین گزینه موجود را تهیه کنید. برای آشنایی بیشتر با مدل‌های مختلف این وسایل و موارد استفاده آن‌ها تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

دستگاه جوش چه کاربردی دارد؟

صنایع بسیاری از انواع مختلف تجهیزات جوشکاری با اهداف گوناگونی استفاده می‌کنند که از آن جمله باید به انجام پروژه‌های عمرانی، نصب در و پنجره و تولید قطعات صنعتی اشاره کنیم. همچنین به‌وسیله دستگاهجوش امکان اتصال انواع قطعات فلزی مثل آهن، آلومینیوم، استیل، مس، نیکل، قلع، روی، کرم، طلا، نقره و نیوبیوم برای شما میسر خواهد شد. اتصال دو نوع فلز ناهمگون مانند مس و نیکل، مس و تیتانیوم، مس و برنج از دیگر کاربردهای بعضی از انواع این محصول به‌حساب می‌آیند.

با استفاده از بهترین تجهیزات جوشکاری می‌توانید بدون محدودیت ضخامت، با انعطاف‌پذیری، استحکام و بازدهی بالا انواع فلزات را به یکدیگر متصل کنید. امکان کنترل مشخصات دینامیکی در شرایط مختلف و بهره‌مندی از قوس پایدار دیگر مزایایی هستند که این تجهیزات را به دستگاه‌هایی پرکاربرد تبدیل کرده‌اند.

دستگاه جوش

انواع دستگاه جوش

روش جوشکاری و نحوه عملکرد اصلی‌ترین معیارهایی هستند که بر اساس آن این تجهیزات را در دو نوع ذوبی و غیر ذوبی طبقه‌بندی می‌کنند. دستگاه‌های ذوبی مواردی مثل پرتو الکترونی، آرگون، دستگاه جوشکاری co2، زیر پودری، تو پودری، الکترود، اکسی گاز و پرتو لیزری را شامل می‌شوند. انواع دستگاه غیر ذوبی نیز دستگاه‌های مقاومتی و نقطه‌ای، فراصوتی، انفجاری و اصطکاکی را در برمی‌گیرند. دستگاه جوش پلاستیک، لیزری، خانگی و زیر آب نیز مدل‌های خاص این تجهیزات هستند.

ترانسفورماتوری

دستگاه ترانسفورماتوری ساده‌ترین و قدیمی‌ترین نوع دستگاه‌های جوشکاری است که برای فعالیت به ولتاژی در حدود ۱۰ تا ۵۰ ولت و شدت‌جریان ۵۰ تا ۴۰۰ آمپر نیاز دارد. در ساختار آن‌ها از دو سیم‌پیچ اولیه و ثانویه استفاده شده و به دو صورت ساده و پیچیده طراحی می‌شوند. برخورداری از وزن و ابعاد بزرگ و مصرف برق بالا از معایب استفاده از ترانس‌های قدیمی است.

دیزل

دستگاه دیزل که با نام‌های مولد یا دینام جوشکاری نیز شناخته می‌شود، ژنراتوری است که در پروژه‌های جوشکاری در سطح وسیع و در صورت دسترسی‌نداشتن به شبکه برق با آمپر بالا استفاده می‌شود.

اینورتر

این محصول جدیدترین نوع دستگاه‌های جوشکاری است که به دلایلی مثل برخورداری از ابعاد و وزن مناسب در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. برای شناخت بیشتر این ویژگی‌ها و انتخاب بهترین نوع این محصول مقاله راهنمای جامع تهیه دستگاه جوش اینورتر و بررسی نکات فنی مؤثر در تهیه آن را مطالعه کنید.

رکتیفایر

کار با قوس الکتریکی مداوم و پایدار به‌وسیله رکتیفایر امکان‌پذیر می‌شود. درنتیجه می‌توانید نفوذ و پایداری قوس بیشتری ایجاد کنید. معمولاً از این محصول برای انجام پروژه‌های سنگین صنعتی بهره می‌گیرند.

فورجینگ

فشار موردنیاز جک‌های این دستگاه توسط پمپ هیدرولیک تأمین شده و درنتیجه دو سر میل‌گرد به‌وسیله حرارت ناشی از مشعل و فشار هوای پمپ‌ها به‌صورت یک‌دست به همدیگر متصل می‌شوند. این روش را با نام فورجینگ می‌شناسند.

گل‌ میخ‌زن عرشه‌فولادی

این دستگاه از قابلیت تولید جریان القایی تا ۲ هزار آمپر برخوردار است. این شدت ‌جریان برای ایجاد قوس الکتریکی بین پیچ‌ها و گل‌میخ‌های فولادی در کسری از ثانیه کافی است.

دستگاه جوش تفنگی

این تجهیزات با مدل‌های سنتی‌اش تفاوت‌های بسیاری دارد که مهم‌ترین آن استفاده از تفنگ جوشکاری به‌جای انبر در طراحی آن‌ها است.

بهترین دستگاه جوش کدام است و چرا؟

قیمت دستگاه جوش باتوجه‌به معیارهایی مثل ولتاژ، حجم کاری و تناسب آن با ضخامت قطعه موردنظر متفاوت است. همچنین این ویژگی‌ها و برخورداری از شدت‌جریان و آمپر مناسب به‌عنوان ویژگی‌های تعیین‌کننده بهترین تجهیزات شناخته می‌شوند.

در میان انواع مختلف این تجهیزات دستگاه‌های لیزری به دلیل برخورداری از مزایایی مثل سرعت و دقت بسیار بالای اتصال و هزینه اندک تعمیر و نگهداری به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین دستگاه‌ها شناخته می‌شود. بازدهی و کیفیت بالا و امکان جوشکاری آسان و منعطف از دیگر مزایای انتخاب آن به‌حساب می‌آیند. با وجود این لازم است برای انتخاب بهترین تجهیزات جوشکاری تناسب ویژگی‌های آن را با نیازهای خود در نظر بگیرید.

بهترین دستگاه جوش

سخن پایانی

برای انتخاب بهترین تجهیزات جوشکاری باید با مدل‌های مختلف آن‌ها و ویژگی‌های هریک از این دستگاه‌ها آشنا باشید. در این مقاله بعضی از انواع این محصول و کاربردهای آن را مورد بررسی قرار دادیم. درنظرگرفتن نکاتی مثل ابعاد، هزینه، تناسب ضخامت قطعه با آمپر و ولت، میزان مصرف برق و راحتی استفاده امکان انتخاب بهترین محصول را برای شما فراهم می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم که قبل از خرید دستگاه جوش از فروشگاه اینترنتی تجهیزات صنعتی کولیس به این نکات توجه کنید.

 
این مطلب و دوست داشتین؟

ارسال نظر

برای ارسال نظر وارد شوید

راهنمای مجله

جدیدترین مطالب

برای کارهای خانگی، پیچ گوشتی دستی بهتره یا برقی؟
برای کارهای خانگی، پیچ گوشتی دستی بهتره یا برقی؟
6 بازدید 0 لایک

انتخاب بین پیچ گوشتی دستی و برقی مناسب برای کارهای خانگی همیشه یکی از دغدغه‌های افراد مبتدی و حتی حرفه‌ای بوده است....

مشاهده بیشتر
تفاوت بالابر برقی و هیدرولیکی در چیست؟
تفاوت بالابر برقی و هیدرولیکی در چیست؟
13 بازدید 0 لایک

بالابر دستگاهی است که برای جابه‌جایی افراد یا انواع بار ساخته شده است و مدل‌های مختلف مثل برقی و هیدرولیکی دارد. هر...

مشاهده بیشتر
راهنمای تهیه جعبه ابزار اتومات
راهنمای تهیه جعبه ابزار اتومات
21 بازدید 1 لایک

جعبه ابزار محفظه‌ای است که برای نگهداری و دسته‌بندی تجهیزات مختلف در منازل، کارگاه‌ها و صنایع مختلف طراحی شده است....

مشاهده بیشتر
چگونه مته کند را تیز کنیم؟
چگونه مته کند را تیز کنیم؟
23 بازدید 3 لایک

مته یکی از محصولات پرکاربرد در صنعت و کارهای فنی است که برای سوراخ‌کاری انواع مواد مانند چوب، فلز، پلاستیک و مصالح...

مشاهده بیشتر
راهنمای انتخاب جرثقیل دستی مناسب مصارف صنعتی و ساختمانی
راهنمای انتخاب جرثقیل دستی مناسب مصارف صنعتی و ساختمانی
27 بازدید 0 لایک

بدون تردید همه ما تاکنون با انواع جرثقیل دستی در پروژه‌های ساختمانی یا محیط‌های کاری مختلف سروکار داشته‌ایم و تا حدی...

مشاهده بیشتر